- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lavinia Rindasu, fosta sef PR la Realitatea, si-a facut agentie de guerilla PR

19 Sep, 12:36 • andra.gheorghe
Lavinia Rindasu, fostul PR manager al trustului Realitatea Catavencu si-a lansat in septembrie un business propriu in comunicare, Streetwise PR, companie specializata pe guerilla PR, a declarat pentru DailyBusiness.ro Rindasu.
Lavinia Rindasu, fosta sef PR la Realitatea, si-a facut agentie de guerilla PR

Guerilla PR reprezinta o forma de comunicare neconventionala, creativa, cu buget restrans, prin tehnici de teasing.

„Agentia a fost lansata la inceputul lui septembrie, este specializata doar pe guerilla PR, si numara 5 specialisti: 2 managing partneri, eu fiind unul dintre ei, un account executive, un copywriter care a venit tot de la Realitatea Catavencu, si inca un PR specialist care vine de la o firma de indoor media „, a afirmat Rindasu.

„Nu vom participa la pitch-uri si ne vom alege singuri clientii. Vrem sa lucram pentru oameni dupa chipul si asemanarea nostra, implicati in activitati creative”, a adaugat managing partner-ul agentiei.

Investitia realizata in lansarea Streetwise PR nu a fost facuta publica.

Lavinia Randasu a intrat in grupul Realitatea Catavencu in ianuarie 2008, unde a coordonat PR-ul posturilor de televiziune Realitatea TV, The Money Channel si Romantica. Inainte de a se alatura echipei Realitatea, a detinut functia de PR Officer al grupului Leo Burnett pentru aproape 2 ani.

Rindasu a plecat in iunie de la Realitatea Catavencu, pentru a pregati lansarea proiectului Streetwise PR.