- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lunarul gratuit \”Ziarul cu joburi\” va deveni saptamanal

27 Oct, 11:18 • andra.gheorghe
"Ziarul cu Joburi", lunarul gratuit editat de Project Events pentru tinerii in cautare de job-uri, care a fost lansat in octombrie in 10.000 de exemplare, urmeaza sa fie distribuit de la 1 ianuarie saptamanal, cu acelasi tiraj, a declarat pentru DailyBusiness.ro Costin Ciora, managing partner-ul publicatiei.
Lunarul gratuit \Ziarul cu joburi\ va deveni saptamanal

Acesta nu a a oferit detalii referitoare la investitia in acest proiect.

„Deocamdata il distribuim doar in centrele universitare din Capitala, dar speram ca din ianuarie sa-l transformam in saptamanal si sa il distribuim si in alte centre universitare din tara”, a declarat Ciora.

Ziarul cu joburi este distribuit gratuit studentilor si absolventilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii, Universitatea Agronomica, precum si in alte centre universitare publice sau private din Bucuresti.

Ziarul cu joburi este structurat in 24 de pagini color, dintre care 4 contin articole de cariera, interviuri, sfaturi utile, precum si studii sau stiri de pe piata fortei de munca. Restul paginilor contin anunturi de joburi, impartite pe domenii de activitate.

Compania Project Events este specializata in evenimente de cariera (Carieredesucces.ro, Targul Carieredesucces, Revista Cariere de Succes ), evenimente de afaceri (TopSpeakers) si evenimente muzicale (musicevents.ro).