- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

MEC Romania a castigat contul media Chevron, evaluat la 100.000 euro

26 Oct, 11:47 • andra.gheorghe
Mediaedge:cia (MEC) Romania a fost desemnata, in urma unei evaluari locale, agentia de comunicare pentru contul de media al Chevron Romania. Contul este evaluat la 100.000 euro, potrivit unor surse din piata.
MEC Romania a castigat contul media Chevron, evaluat la 100.000 euro

Mediaedge:cia va oferi Chevron Romania consultanta specializata si servicii integrate de comunicare si implementare media. Prim obiectiv al Mediaedge:cia este consolidarea activitatilor de planificare si cumparare media, dar si eficientizarea costurilor.

Chevron este una din cele mai mari companii de energie integrata din lume. Sediul central este in San Ramon, California, de unde se coordoneaza activitatea in mai mult de 100 de tari.

Compania este implicata in fiecare activitate din industria petrolului si gazelor naturale , incluzand extractie si productie, rafinare, marketing si transport, producator de substante chimice si vanzare, energie geotermala si industria energetica.

Chevron Romania activeaza pe piata locala din 1999.

Mediaedge:cia (MEC) Romania este o agentie de planificare a comunicarii si implementare media care ofera servicii de media planning si buying, si o platforma de servicii prin intermediul diviziilor de comunicare specializate: MEC Interaction, MediaLab sau MEC Access.