- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Next Advertising vrea o crestere a afacerilor de 20% in 2008

26 May, 16:58 • andra.gheorghe
Agentia de publicitate full-service Next Advertising a raportat o cifra de afaceri de 14,3 mil. euro in 2007, si preconizeaza o crestere de 20% anul acesta, a declarat pentru DailyBusiness Sorin Popescu, directorul general al companiei.
Next Advertising vrea o crestere a afacerilor de 20% in 2008

Next Advertising este o agentie de publicitate full-service, care ofera servicii de media, PR, productie, merchandising, BTL, consultanta de marketing si creatie si numara in prezent 45 de angajati. Actionarii companiei sunt Sorin Popescu, Cristi Grigorescu, si Liviu David.

Portofoliul agentiei cuprinde clienti precum Transavia, Western Union, Banca Transilvania, BT Aegon, dufa Deutek, Biofarm, SAB Miller/Stejar, Ferrero/Kinder/Tic-Tac, Casa Noastra/Qfort, The Money Channel, NewCom, Fan Courier, Vodafone (BTL), BoConcept, Greenpeace/Romania fara cianuri, Advent, Brandient, Salvati Delta/Campanie 2%, Fundatia Copii in Dificultate.

Din 2001, anul infiintarii, compania a functionat in simbioza cu shopul de creatie Cap, entitatea purtand denumirea de NextCap.

Colaborarea cu Cap continua la asigurarea serviciilor catre clienti precum Murfatlar, Biborteni, Salonta, Principal Company, Euroavipo, Trenta si Tammy.

Din iunie 2006, Next si-a infiintat propriul departament de creatie.