- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Observatorul Antenei 1, fara Mandruta si Stoicescu

10 Feb, 13:07 • andra.gheorghe
Antena 1 a anuntat ca abordeaza o noua formula pentru principalul jurnal de stiri al postului, Observatorul de la ora 19.00, care nu va mai fi prezentat de vedetele Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta, ci de Alina Petrescu, colega de trust de la Antena 3, mai putin cunoscuta, prezentatoare a formatului News Magazine.
Observatorul Antenei 1, fara Mandruta si Stoicescu

Contactati de catre DailyBusiness.ro, reprezentantii trustului Intact au afirmat ca atat Mandruta cat si Stoicescu vor ramane, in continuare, angajati ai grupului.

„Lucian Mandruta este implicat intr-un nou format TV pe care trustul se pregateste sa il lanseze, iar Sandra Stoicescu este destul de ocupata, atat cu emisiunea Q&A de pe Antena 3, cat si cu cursurile pe care le preda la o scoala de televiziune. In plus, isi pregateste intrarea intr-o cariera de PR”, au declarat oficialii Intact.

Noul concept al Observatorului este dezvoltat de Intact in colaborare cu producatorul de stiri ITN si urmeaza sa abordeze subiecte mai putin spectaculoase.

„Am studiat indeaproape modul in care stirile sunt transmise pe diverse piete globale si am elaborat un format cu totul nou pentru Romania. Am investit semnificativ pentru a transforma complet stilul de prezentare a stirilor, mizand mai putin pe aspectul senzational si punand accentul pe informatia pura si autentica din spatele evenimentelor care afecteaza zilnic viata romanilor”, a declarat Sorin Alexandrescu, directorul executiv al Antena 1.

Reprezentantii Intact nu au furnizat valoarea investitiilor realizate pentru noul format de stiri.

Observatorul de la ora 19 isi va pastra actuala identitatea vizuala.