- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Parazitii \”au gasit un mix bun\”: Si-au asociat o melodie cu Doncafe si au primit un videoclip gratis

07 May, 13:48 • andra.gheorghe
Brandul de cafea Doncafe Mixes, din portofoliul Strauss Romania, este promovat in ultima piesa a trupei hip hop Parazitii, hit-ul "E greu sa gasesti un mix bun", cu nume similar sloganului de campanie gasit de agentia Leo Burnett pentru Doncafe Mixes. Oficialii Leo au precizat pentru DailyBusiness ca toate costurile de productie ale clipului melodiei au fost acoperite de Strauss.
Parazitii \au gasit un mix bun\: Si-au asociat o melodie cu Doncafe si au primit un videoclip gratis

Potrivit Leo Burnett – agentia care gestioneaza intreaga comunicare Doncafe, dupa ce a castigat contul evaluat la 6 milioane euro – piesa Parazitii este dedicata in intregime brandului Doncafe Mixes.

„Cei de la Parazitii au fost inspirati de campania Doncafe Mixes, insa versurile piesei le apartin, le-au facut independent, noi nu ne-am amestecat in nici un fel. Videoclipul insa l-am facut noi, toate costurile au fost acoperite de Strauss”, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii Leo Burnett.

Melodia este integrata in platforma de comunicare a Doncafe Mixes, fara ca in videoclip sa apara elemente de identitate vizuala a brandului.

„Singura legatura intre cele doua universuri este sloganul campaniei Doncafe Mixes ‘E greu sa gasesti un mix bun’ care este totodata si titlul hitului semnat de Parazitii”, au explicat oficialii Leo.

„Am considerat ca Parazitii se potrivesc perfect cu spiritul brandului, un spirit tanar si inovator, iar aceasta asociere e un fel de e a spune ‘Doncafe Mixes asculta Parazitii. Exact ca voi’. Sa nu uitam ca Doncafe Mixes a fost de la inceput nonconformist, de la campania de lansare si pana la acest proiect cu Parazitii, fiind un brand care se tine de promisiunea initiala, comunicare cu atitudine, fara clisee”, a declarat Dan Frinculescu, copywriter la Leo Burnett.

[dbvideo=208]

„Ne-a placut asocierea cu Parazitii pentru ca atat ei, cat si Doncafe Mixes, se asorteaza perfect cu stilul de viata al tinerilor, adica al targetului nostru. Ne-a placut ideea de a avea o piesa dedicata brandului nostru” , a explicat Cristina Hamilton, senior brand manager Doncafe Mixes.