- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

PR Factory va administra 20.000 de euro pentru contul de PR al hotelului Intercontinental

06 Nov, 16:40 • andra.gheorghe
Agentia PR Factory va prelua incepand cu luna noiembrie contul de PR al Hotelului Intercontinental Bucuresti, in urma unui pitch disputat in octombrie, la care au participat 5 agentii de comunicare, a declarat pentru DailyBusiness.ro Madalina Iacob general managerul PR Factory.
PR Factory va administra 20.000 de euro pentru contul de PR al hotelului Intercontinental

„Contractul cu PR Factory a fost incheiat pe o perioada de sapte luni, pana in luna iunie 2009, cu posibilitatea prelungirii. Pentru inceput, valoarea totala alocata va fi de 20.000 euro, insa aceasta valoare ar putea creste, in conditiile in care contractul se va prelungi dupa cele 7 luni”, a afirmat Iacob.

Intercontinental Bucuresti face parte din Intercontinental Hotels Group (IHG), unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din lume dupa numarul de camere. Printre serviciile pe care agentia le va furniza, se numara: relatii cu presa, concepere si organizare de evenimente si lobby.

Hotelul Intercontinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier IHG, care detine si opereaza in sistem de management sau franciza peste 4.000 de hoteluri cu peste 590.000 de camere in apropae 100 de tari si zone din lume.