- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Publicitatea Ring pleaca de la Arbo Media

08 Apr, 15:13 • andra.gheorghe
Publicitatea cotidianului Ring, patronat de oamenii de afaceri Ionut si Robert Negoita, nu va mai fi vanduta de catre regia Arbo Media incepand cu data de 17 aprilie. In cursul zilei urmeaza sa fie facut public si numele noii regii cu care va colabora publicatia. Motivul incetarii contractului cu Arbo Media: "Am fost multumiti de serviciile Arbo, dar vrem mai mult", a declarat pentru DailyBusiness.ro Alexandru David, redactorul sef al Ring.
Publicitatea Ring pleaca de la Arbo Media

„Parteneriatul cu Arbo Media a fost unul fructuos, despartirea a fost mai mult decat amiabila, dar sa nu uitam ca 2009 a fost un an de criza, o perioada in care este destul de dificil pentru oricine sa-si atinga obiectivele de vanzari. Arbo ne-a ajutat sa dezvoltam ziarul, insa vrem mai mult. Astazi vom face public numele noii regii cu care vom lucra, este vorba de un business nou, iar Ring se numara printre primii sau clienti”, a declarat David.

Contractul cu noua regie de publicitate va fi pus in practica incepand cu data de 18 aprilie.

„Decizia de incetare a colaborarii cu Ring a venit din partea publicatiei, al carei management isi doreste o noua strategie de business”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Aurelia Abrudan, directorul de vanzari al Arbo Media.

Atat Alexandru David cat si Alina Vilceloiu, directorul de publicitate al ziarului Ring, nu au dat detalii despre veniturile din publicitate atrase in 2009, cand a fost „vandut” de Arbo Media.

Potrivit Aureliei Abrudan, regia de vanzari Arbo Media are in prezent in portofoliu 42 de publicatii locale, ghidul TV HBO, ghidul Alege TV, titlul Fituica – revista locala din Mures, si 37 de statii locale radio, independente, intrate in portofoliu in 2009. Regia nu „vinde” niciun post de radio sau TV din Capitala.

Update ora 18:10

Publicitatea Ring va fi vanduta, incepand cu 18 aprilie, de Midas Media, regia fondata de fostul director al Arbo Media, Silviu Ispas, au anuntat oficialii Ring.