- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Secretul fructelor: Cum să joci (și să câștigi) la sloturile cu fructe

17 Jun, 10:10 • Stefan Simion
Secretul fructelor: Cum să joci (și să câștigi) la sloturile cu fructe

Aici vom pătrunde în secretele aparatelor cu fructe pentru a vă arăta cum să jucați (și să câștigați!) la aceste aparate clasice.

Ce sunt aparatele cu fructe?

Sloturile cu fructe sunt dispozitive care funcționează cu monede și care au trei sau mai multe role care se învârt. Aceste role au diverse imagini pe ele, de obicei fructe (inclusiv cireșele iconice).

Scopul jocului este de a învârti rolele și de a crea combinații ale acestor simboluri, cu premii în bani câștigate în funcție de combinația creată.

Aparatele cu fructe sunt populare datorită ratei relativ ridicate de plată, în comparație cu alte forme de aparate de joc. Atunci când aparatele de fructe plătesc, acestea returnează de obicei între 70-98% din banii pariați.

Cum se joacă sloturile cu fructe

Multe aparate de sloturi cu fructe au un buton „hold”. Acesta vă permite să întrerupeți anumite role în timpul jocului, mărind astfel șansele de câștig. De exemplu, dacă aveți două lămâi la rând, puteți apăsa „hold” și continuați să învârtiți rola rămasă în speranța că veți obține o altă lămâie.

Unele aparate cu fructe au și un buton „anulează”. Apăsarea acestui buton în timpul jocului încetinește derularea rolelor, ajutându-vă să observați tiparele și facilitându-vă găsirea imaginilor de care aveți nevoie pentru a câștiga. Acest proces este cunoscut sub numele de „wedging”.

Cum câștigi la sloturile cu fructe?

Cele mai multe aparate de sloturi cu fructe au trei role, în timp ce aparatele mai avansate au cinci role. Scopul este de a obține o linie completă a aceleiași imagini, fie că este pe orizontală, pe diagonală, pe verticală, în formă de „V” și așa mai departe.

Fiecare aparat cu fructe ar trebui să fie însoțit de un grafic de câștiguri. Acestea arată ce combinații oferă ce câștiguri. În timp ce aparatele de fructe cu cinci role vă oferă mai multe șanse de câștig, câștigurile nu sunt întotdeauna la fel de mari ca la sloturile cu fructe cu trei role.

Există persoane care speră să trișeze la jocurile de noroc, fie că este vorba de cazinouri online sau de aparate de joc arcade. Jocurile ca la aparatele cu fructe nu fac excepție de la acest lucru.

Este important să ne amintim că sloturile cu fructe sunt generatoare de numere aleatoare. Ca atare, strategiile prezentate mai jos nu sunt garantate că vor funcționa de fiecare dată. Cu toate acestea, este posibil să creșteți șansele în favoarea dvs.

Pentru început, încercați să aflați când a fost ultima dată când aparatul de fructe a plătit un jackpot. Toate aparatele de sloturi cu fructe respectă un tipar de plată. În general, majoritatea aparatelor de fructe plătesc la fiecare 3-5 zile, deși alte aparate au perioade mai lungi între plăți.

Atunci când știți când a plătit ultima dată un aparat de sloturi cu fructe, puteți ghici cu mai multă precizie când va plăti următorul.

Cum să recunoști când un aparat de fructe poate plăti

Cel mai frecvent semn că un aparat de fructe este susceptibil să plătească este atunci când unul sau mai mulți jucători au pus în mod repetat bani în el, dar nu au avut parte de câștiguri majore. Acesta este un semn că este probabil (dar nu sigur) că va plăti, și veți găsi adesea aparate de fructe din pub-uri care sunt jucate în acest mod.

Un alt semn că un aparat de fructe este posibil să plătească este cunoscut sub numele de „backing”. Atunci când o monedă este introdusă într-un aparat, aceasta cade într-o tolbă de monede din față – de obicei, o puteți auzi.

Dar, atunci când buncărul este plin, moneda cade în partea din spate a aparatului. Atunci când auziți moneda căzând în partea din spate, și nu în partea din față, a unui aparat de joc, există de obicei o șansă mai mare ca acesta să plătească în curând.

Sfaturi pentru jocurile de sloturi fructe

Este ușor să te pierzi într-o joc de sloturi cu fructe, jucând mai departe în speranța de a obține o plată mare sau de a-ți câștiga banii înapoi.

Prin urmare, merită să vă stabiliți o limită de timp de 15 minute per joc. Combinați acest lucru cu un buget stabilit și nu încercați să vă câștigați banii înapoi odată ce ați atins această limită. Urmărirea pierderilor este cel mai simplu mod de a pierde mai mulți bani.

Cum să câștigi la aparatele de sloturi cu fructe online

În timp ce multe dintre sfaturile și trucurile prezentate aici funcționează numai la aparatele de fructe offline care se găsesc în pub-uri, cluburi și alte sala de jocuri, unele aparate de fructe online vă permit să identificați când este probabil să plătească.

Unele aparate de sloturi online oferă termometre Jackpot. Acestea sunt contoare care indică probabilitatea ca un joc de slot să plătească pe baza plăților anterioare.

Deși aceste contoare nu sunt o modalitate 100% sigură de a determina un câștig, ele servesc ca un ghid util atunci când alegeți o mașină de fructe pentru a juca online.

Aparatele de sloturi cu fructe sunt o formă populară de jocuri de noroc pe care o veți găsi aproape peste tot, de la pub-ul local până la sălile de distracție. Deși câștigul în timp ce jucați la mașini de fructe nu este garantat, uneori este posibil să stivuiți cotele în favoarea dvs. Nu vă așteptați la un câștig și stabiliți-vă limite stricte de timp și buget și vă veți bucura de mașinile de fructe în siguranță și în mod responsabil.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult