- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

SPM Indoor Division si-a extins serviciile de promovare indoor in Galati

18 Nov, 11:28 • andra.gheorghe
Agentia de indoor advertising SPM Indoor Division, condusa de Razvan Constantinescu, si-a extins serviciile pe piata din Galati, amplasand suporturile electronice Digital Frame in cadrul centrului comercial Winmarkt- Modern Grand Center, in baza unui contract semnat pe un an, cu posibilitate de prelungire.
SPM Indoor Division si-a extins serviciile de promovare indoor in Galati

„Am semnat contractul cu Winmarkt Galati pe un an cu posibilitate de prelungire. Investitia realizata de client pentru introducerea suporturilor s-a ridicat la 10.000 de euro”, a declarat Constantinescu pentru DailyBusiness.ro, precizand ca se asteapta la un trafic zilnic in Winmarkt- Modern Grand Center de 7.000 de vizitatori unici.

Suportul publicitar Digital Frame a inregistrat 8 milioane de afisari in iulie, peste 60.000 de vizitatori unici zilnici au urmarit campaniile derulate pe aceste suporturi, conform datelor monitorizate cu ajutorul sistemului de contorizare a traficului detinut de SPM Indoor Division.

Agentia detine in prezent 52 de suporturi Digital Frame in 9 orase din Romania, toate fiind dotate cu sistem de contorizare, care are la baza un senzor de miscare, detectand prezenta umana in imediata lui vecinatate. Acest sistem permite masurarea audientei unui suport publicitar.

SPM Indoor Division este o agentie specializata in indoor adversiting ce opereaza in centre comerciale de tip mall. Agentia ofera consultanta in alegerea locatiilor, inchiriere si decorare/neutralizare suporturi, productie publicitara, monitorizare.

In prezent, in portofoliul de locatii SPM Indoor Division se gasesc 18 centre comerciale de tip mall, aflate atat in Bucuresti cat si in marile orase din tara.