- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Starea printului de business: 1% singura crestere, 60% cea mai mare scadere

07 Dec, 13:03 • andra.gheorghe
O singura publicatie de afaceri centrala si-a crescut vanzarile in trimestrul trei. Business Magazin, saptamanalul de business editat de Mediafax Group, si-a crescut vanzarile cu doar 1% in iulie-septembrie, fata de aprilie-iunie. In rest, principalele ziare de business de la chioscuri au raportat scaderi in linie, cea mai evidenta, de 60%, fiind bifata de cotidianul Financiarul.
Starea printului de business: 1% singura crestere, 60% cea mai mare scadere

Saptamana Financiara

, saptamanalul editat de trustul Intact, este cea mai vanduta publicatie de afaceri din zona de print, cu vanzari medii de 17.400 exemplare per editie in trimestrul trei al 2010, in scadere cu 4% fata de trimestrul anterior.

Publicatia Intact este secondata in clasament de Capital, saptamanal editat de Editura Evenimentul Zilei si Capital, cu vanzari medii de 12.200 copii per aparitie in iulie-septembrie 2010, in scadere tot cu 4% fata de aprilie-iunie.

Cotidianul Ziarul Financiar a reusit sa isi mentina vanzarile la nivelul trimestrului anterior si sa egaleze Capital, cu 12.200 exemplare cumparate in iulie-septembrie 2010.
[img=1053]Topul celor mai vandute publicatii de afaceri[/img]
Business Magazin a crescut cu 1% in trimestrul trei, cu 8.400 de exemplare vandute, ocupand pozitia a treia in clasamentul celor mai vandute publicatii de afaceri, pozitie detinuta anterior de Financiarul, cotidianul de business al Intact, care a raportat in iulie-septembrie 2010 cea mai abrupta scadere din top.

Financiarul si-a diminuat vanzarile cu 60% in trimestrul trei fata de trimestrul doi, ajungand la vanzari mediii de 3.700 exemplare per editie.

Money Express, saptamanalul detinut de M&C Strategy Development, inchide clasamentul celor mai vandute publicatii de afaceri centrale, cu 5.000 exemplare vandute in iulie-septembrie, fata de 5.200 copii in aprilie-iunie, in scadere cu 4%.

Nota: Ziarul Financiar si Financiarul sunt publicatii cu frecventa de aparitie zilnica, restul publicatiilor din clasament avand aparitii saptamanale.