- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Sugar Media: noi investitii in extinderea retelei de panouri publicitare

12 Mar, 11:19 • andra.gheorghe
Sugar Media si-a extins reteaua indoor de panouri, investind 75.000 de euro in achizitia unui suport publicitar cu 3 laturi vizibile, a declarat pentru DailyBusiness Constantin Caciur, managing partner-ul companiei.
Sugar Media: noi investitii in extinderea retelei de panouri publicitare

Noul panou permite afisarea a unui numar de 6 campanii publicitare in acelasi timp.

Patentul unic de functionare al acestuia permite afisarea alternativa a fiecarui poster pe toate cele 3 laturi vizibile ale panoului, avand astfel vizibilitate 360 de grade.

Locatiile in care se poate intalni noul suport publicitar sunt: Bucuresti Mall, Plaza Mall Bucuresti, City Mall Bucuresti, Aeroport Baneasa Bucuresti, Iulius Mall Iasi.

Sugar Media ofera servicii de publicitate indoor in mall-uri si hipermarketuri. Compania are actionariat roman, a fost lansata pe piata in martie 2007 si numara in prezent 8 angajati si 5 colaboratori.

„Am lansat compania in martie 2007, cu o investitie initiala de 200.000 de euro si pregatim inca 200.000 de euro pe care ii vom investi anul acesta. Din momentul lansarii pana in prezent, veniturile Sugar Media au ajuns la 170.000 de euro, si speram ca in 2008 sa obtinem o cifra de afaceri de 800.000 de euro”, a spus Caciur.

Sugar Media inregistreaza un trafic lunar de 4 milioane de vizitatori in spatiile pe care le administreaza la Mall Bucuresti, Plaza Romania, Unirea Shopping Center, Euromall Pitesti, Promenada Mall, Mures Mall, Pic Hypermarket (Oradea, Craiova, Pitesti, Braila).