- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ziarul generalist al fratilor Negoita, pregatit pentru lansare la inceputul lui 2009

09 Jul, 16:22 • andra.gheorghe
Dupa tabloidul Ring si televiziunea Ring TV, Confort Media, trust controlat de oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita, pregateste pentru inceputul lui 2009 lansarea unui cotidian generalist, iar una din optiuni este achizitionarea unui brand deja existent, a declarat pentru DailyBusiness Alexandru David, redactor-sef al tabloidului Ring.
Ziarul generalist al fratilor Negoita, pregatit pentru lansare la inceputul lui 2009

„Pana la sfarsitul lui 2009 avem in plan finalizarea a doua proiecte: un cotidian generalist si un post de radio. Lansarea cotidianului va avea loc, cel mai probabil pana la inceputul anului viitor”, a afirmat David. „Va fi un produs contra cost, care va iesi un pic din zona tabloidelor. Avem in calcul doua posibilitati pentru finalizarea acestui proiect: una este sa il construim ca brand propriu, insa suntem in discutii si cu alte trusturi pentru achizitionarea unui alt brand”, a continuat acesta.

Oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita investesc 50 de milioane de euro in lansarea trustului Confort Media, suma planificata pe o perioada de trei ani.

Proiectul Ring TV, care a primit licenta audiovizuala din partea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) marti, dispune de o investitie de 12 milioane de euro, din care 2,5 mil. euro reprezinta investitia initiala, bugetati pe un an si jumatate, potrivit directorului de programe al postului, Sorin Ionescu. Acesta nu a oferit informatii suplimentare referitoare la viitoarele proiecte pregatite de Confort Media, cotidianul generalist si postul de radio.

Oamenii de afaceri Ionut si Robert Negoita detin impreuna, in afara de grupul media, un lant hotelier si mai multe magazine de amenajari interioare.