- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

130 mil. euro pentru 1.200 de locuinte in zonele Vitan si Pantelimon din Capitala

05 Jun, 10:48 • cristina.mihai
Brooklyn Investments va demara, cel mai probabil in toamna, doua proiecte rezidentiale cu un total de 1.200 de locuinte in zonele Vitan si Pantelimon din Capitala, printr-o investitie de 130 mil. euro.
130 mil. euro pentru 1.200 de locuinte in zonele Vitan si Pantelimon din Capitala

Primul proiect va fi dezvoltat in parteneriat cu fondul de investii Zeus Capital Partner. Acesta va cuprinde 200 de locuinte, atat vile cat si apartamente, urmand sa fie amplasat in cartierul Pantelimon, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii dezvoltatorului.

Al doilea proiect va fi amplasat in zona Vitan – Splaiul Unirii si va cuprinde 1.000 de apartamente. Ambele proiecte sunt destinate segmentului casei medii, cu venituri de 1.000-1.500 euro pe familie.

Compania a mai dezvoltat in Capitala, in zona Tei, un proiect rezidential de lux denumit Emerald Residences, in cadrul caruia au inceput deja livrarile.

Din cele 279 de locuinte ale Emerald mai sunt disponibile 50 de proprietati cu preturi cuprinde intre 240.000 si 1,1 milioane euro.

Investitia totala in acest proiect a fost estimata la circa 48 milioane de euro.

Brooklyn Investments a mai construit o cladire de birouri in Piata Victoriei si deruleaza un proiect rezidential in Chisinau, de peste 100 de apartamente.

New York Investments, compania mama a Brooklyn Investments, are capital danez si dezvolta proiecte rezidentiale in tarile din Europa de Est. Pana acum, a construit in Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Ucraina.