- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

BERD va finanta 35% dintr-un proiect rezidential de 100 mil. euro din Brasov

11 Jul, 12:02 • cristina.mihai
BERD va finanta 35% dintr-un proiect rezidential de lux cu o valoare de piata estimata la 100 mil. euro, dezvoltat de compania BSR Europe in Brasov, au spus, pentru DailyBusiness, reprezentantii dezvoltatorului.
BERD va finanta 35% dintr-un proiect rezidential de 100 mil. euro din Brasov

Cartierul rezidential Arcadia va fi amplasat pe un teren de 4 hectare in zona Tractorul din Brasov. Proiectul va fi lansat pe piata in septembrie, iar lucrarile de constructie vor demara spre sfarsitul acestui an.

Ansamblul va cuprinde 1.300 de apartamente. Printre facilitati se numara un centru comercial, un centru spa, o gradinita si un restaurant.

BSR Europe va aloca 150 milioane euro in 3 proiecte rezidentiale cu peste 3.000 de locuinte in Brasov, au declarat, anterior, reprezentantii companiei.

Compania are in plan investitii in valoare de 400 de milioane de euro pe piata imobiliara romaneasca in urmatorii ani, incluzand proiectele din Brasov.

Primul proiect din Brasov va fi construit pe o suprafata de circa 67.000 de metri patrati in zona Timis-Triaj si va cuprinde circa 600 de locuinte. Vanzarile in cadrul ansamblului au demarat de cateva saptamani.

BSR Europe face parte din grupul israelian BSR Group.

In ultimii 9 ani, BSR Europe a dezvoltat complexe rezidentiale, birouri si centre comerciale in mai multe tari din Europa, printre care Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Letonia, Cipru, Georgia si Spania. De asemenea, compania a derulat proiecte si in USA, Israel si India.