- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cascade Group investeste anul acesta 110 mil. euro in imobiliare

28 Apr, 18:32 • cristina.mihai
Cascade Group are un buget de investitii de 110 mil. euro pentru 2008, alocat proiectului de birouri Euro Tower, lansat anul trecut, precum si demararii unui proiect imobiliar mixt, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii companiei.
Cascade Group investeste anul acesta 110 mil. euro in imobiliare

Cladirea Euro Tower, cu o suprafata de 18.000 metri patrati, va fi structurata pe 18 etaje si 5 niveluri subterane, cu aproximativ 200 de locuri de parcare si presupune o investitie de 60 milioane euro.

Proiectul mixt, situat pe bulevardul Theodor Pallady, pe un teren de 30 de hectare, va cuprinde spatii de retail, rezidentiale si de birouri si va fi dezvoltat in parteneriat cu grupul Avrig 35.

Deocamdata, proiectul din Theodor Pallady este in faza de design. Partea rezidentiala va consta in apartamente destinate populatiei cu venituri medii.

Lucrarile de constructie a proiectului mixt vor incepe in a doua jumatate a acestui an.

Pentru moment, reprezentantii Cascade Group nu au dorit sa faca publice alte informatii despre noul proiect imobiliar.

Cascade Group nu are planuri de investitii in afara Bucurestiului pentru urmatorii doi ani. Planurile de viitor vizeaza insa extinderea grupului in Serbia si Ucraina.

Cascade Group este subsidiara de real estate a fondului de investitii olandez East and Central European Venture Capital BV.