- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cum arată garsoniera de lângă București care costă doar 25.000 de euro. Motivul neașteptat pentru se vinde la un preț atât de redus

21 May, 14:32 • Claudia Simion
Bucureștiul este al doilea oraș cu cele mai mari prețuri solicitate pentru apartamentele scoase din vânzare, având un preț mediu de 1.600 de euro pe metru pătrat.
Cum arată garsoniera de lângă București care costă doar 25.000 de euro. Motivul neașteptat pentru se vinde la un preț atât de redus

Un agent imobiliar, care e și creator de conținut pe rețelele sociale, le-a prezentat celor care-l urmăresc în mediul online patru garsoniere din apropiere de București, care se vând cu un preț foarte mic comparativ cu prețurile de pe piață.

Garsoniera se află în Militari Residence, un cartier localizat în Chiajna, Ilfov, cunoscut pentru prețuri mici atât când vine vorba de chirii, cât și de vânzarea de imobile. Cartierul e la doar câteva minute distanță de stația de metrou Preciziei, iar mulți au impresia că e chiar în Capitală.

Citește și Cât costă un loc de veci la Cimitirul Bellu. Odihna veșnică te costă cât o garsonieră în București

De ce se vinde o garsonieră de lângă București cu doar 25.000 de euro

Cei care vor să ajungă acolo pot circula cu transportul în comun, cu autobuzele STB 178, 278, 138 și altele. Mulți dintre cei care vor să-și cumpere garsoniere sau apartamente se arată încântați de Militari Residence. Totuși, există și dezavantaje, iar printre acestea se numără aglomerația, multe drumuri neasfaltate, construirea de noi imobile foarte aproape.

Agentul imobiliar a identificat în acel cartier patru garsoniere cu o valoare totală de 100.000 de euro. Una singură are 30 de metri pătrați și costă doar 25.000 de euro. Mulți nu înțeleg cum de se vând la prețuri așa de mici, însă explicația e simplă, sunt localizate la demisol.

Citește și Clujul lovește din nou! Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră de doar 29 de metri pătrați

A avea o locuință la demisol nu e variantă atât de rea, mai ales dacă ținem cont de faptul că cele patru garsoniere propuse sunt mobilate și utilate cu toate cele necesare. Mai mult, sunt gata de a fi date în chirie cu 1.000 de lei pe lună.

garsonieră
garsonieră

Și, totuși, sunt multe persoane cărora nu le surâde deloc ideea unei locuințe la demisol. „De ce sunt (garsonierele, n.r.) 100.000 de euro? Pentru că sunt la demisol. Au 30 de metri fiecare, mobilate și utilate. Chirie, în jur de 1.000 de lei fiecare. Avem spațiul de locuit, geamul de la demisol, un pat, stânga cum intri e baie cu cadă, oglindă, ventilația acolo sus.

În stânga avem o micuță bucătărie, masă, două scaune, mobilier, centrala și geamul, iar aici avem un frigider. Cam ăsta e nivelul, vedeți după cum e parcată mașina, asta înseamnă demisol”, a spus agentul imobiliar pe rețelele de socializare, în timp ce prezenta garsonierele.

Tags: