- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Hercesa a vandut 400 locuinte amplasate la fosta fabrica de paine Titan

29 May, 12:11 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa a vandut integral primele doua faze, cu 400 de locuinte, din ansamblul rezidential Vivenda Residencias, amplasat pe terenul fostei fabrici de paine Titan, au declarat reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.
Hercesa a vandut 400 locuinte amplasate la fosta fabrica de paine Titan

Primele 142 de locuinte, reprezentand prima faza a complexului de 1.400 de apartamente, au fost rezervate inainte de demararea lucrarilor de constructie in toamna lui 2007.

Printre clientii tinta ai acestui proiect se numara si romanii care lucreaza in Spania. Initial compania a scos la vanzare in Spania 284 de apartamente, reprezentand jumatate din locuintele din a doua faza.

O parte din locuintele ofertate pe piata spaniola s-au vandut prin birourile Hercesa din aceasta tara, insa majoritatea s-au contractat in Romania.

Saptamana viitoare, compania va scoate la vanzare urmatoarea faza din cadrul proiectului. Acesta va cuprinde in total 5 faze cu finalizare in 2 ani. Cea de-a treia faza a proiectului va include circa 150 de locuinte.

Potrivit reprezentilor Hercesa, investitia totala in acest complex rezidential, cuprinzand pretul terenului, costurile de demolare si cele de urbanizare, va ajunge la aproximativ 200 milioane euro.