- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de 7-8 mil. euro intr-un bloc pe Bd. Marasesti din Capitala

04 Apr, 11:57 • cristina.mihai
Dezvoltatorul cladirii Bucur Residence de pe Bd. Marasesti din Capitala va dezvolta in aceeasi zona un al doilea bloc, printr-o investitie de 7-8 mil. euro, au declarat, pentru DailyBusiness, promotorii proiectului.
Investitie de 7-8 mil. euro intr-un bloc pe Bd. Marasesti din Capitala

Cele doua constructii rezidentiale sunt realizate de un om de afaceri bucurestean.

Noul imobil este amplasat la intersectia bulevardelor Marasesti si Dimitrie Cantemir, in Piata Bucur din zona Unirii si va cuprinde cateva zeci de locuinte.

Este posibil ca apartamentele din acest bloc sa aiba suprafete mai mici decat in proiectul Bucur, unde apartamentele erau cuprinse intre 117 si 218 mp construiti (incluzand terasele), a spus Simona Costache directorul general al agentiei imobiliare Perfect Casa, promotorul exclusiv al celor doua proiecte.

Preturile inca nu au fost stabilite.

Lucrarile de constructie pentru acest proiect au demarat recent, finalizarea fiind prevazuta pentru primavara lui 2009.

„Toate cele 32 de locuinte din Bucur Residence, primul proiect al dezvoltatorului, au fost vandute, iar livrarile vor demara in maxim doua luni. Acest al doilea proiect a venit ca urmare a cererii, pentru locuinte. Avem o lista de asteptare si chiar cateva rezervari”, a afirmat Simona Costache.

Preturile din imobilul Bucur Residence au pornit de la 1.089 euro pe metru patrat, la data lansarii pe piata, in martie 2007, cand au inceput si lucrarile de constructie.