- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiect rezidential din zona Marriott, contractat 45% in 8 luni

07 Nov, 00:02 • cristina.mihai
45% din cele 150 de locuinte din cadrul proiectului City Residence, din zona Marriott din Capitala, au fost contractate in 8 luni de la demararea vanzarilor in martie anul acesta, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii Imobiliara SRl, dezvoltatorul proiectului.
Proiect rezidential din zona Marriott, contractat 45% in 8 luni

Proiectul, al treilea al companiei in zona Marriott, reprezinta o investitie de circa 28 milioane euro. Locuintele au suprafete cuprinse intre 54 si 289 metri patrati, iar pretul este de 1.800 euro/mp plus TVA.

Imobiliara SRL este o companie cu capital integral romanesc privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii.

Compania activeaza, cu precadere, pe segmentul rezidential, dezvoltand ansambluri rezidentiale in Bucuresti, sau apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal).

O alta latura a activitatii o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta 3 proiecte comerciale (tip mini-mall) in Saturn, Venus si Neptun.