- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Romstal investeste 8,5 mil. euro intr-un bloc in nordul Capitalei

18 Jul, 00:01 • cristina.mihai
Compania Dezim Developments, parte a grupului Romstal Investments, investeste 8,5 mil. euro intr-un bloc in zona Ionescu Sisesti din nordul Capitalei, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei imobiliare EuroMetropola, promotorul exclusiv al proiectului.
Romstal investeste 8,5 mil. euro intr-un bloc in nordul Capitalei

Proiectul rezidential, denumit Ambiance Residence, a fost demarat in aprilie anul acesta si va fi finalizat in aprilie 2009.

Cladirea va cuprinde 39 de locuinte, dintre care 7 au fost deja contractate, potrivit reprezentantilor EuroMetropola.

Suprafetele locuintelor sunt cuprinse intre aproape 50 mp si peste 215 mp, preturile fiind de 1.550 euro pe mp.

Dezim Development este parte a grupului Romstal Investment, infiintat in anul 2007 prin divizarea Romstal Imex si prin preluarea participatiilor acesteia in companiile care au alt obiect de activitate decat cel specific companiei Romstal.

Compania Dezim are ca obiectiv pe langa administrarea si valorificarea investitiilor imobiliare detinute sau achizitionate si investitii in proiecte de dezvoltare imobiliara in zone rezidentiale sau industriale.

Dezim Development detine active imobiliare precum spatii comerciale, spatii industriale sau pentru prestarea serviciilor, pensiuni, case de vacanta, terenuri construite sau pe care urmeaza a fi dezvoltate proiecte imobiliare.