BURSE

Sorin Rosca Stanescu, condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare

07 octombrie 2014, ora 15:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
srs.jpg
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu executare.

Instanta a dispus condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la un an de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si la doi ani de inchisoare pentru constituire a unui grup infractional organizat. In urma contopirii pedepselor, cea mai grea dintre acestea a fost sporita cu patru luni, urmand ca senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu sa execute doi ani si patru luni de inchisoare. 

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru complicitate la manipularea pietei de capital si tot doi ani pentru constituirea unui grup infractional organizat. Pedeapsa a fost sporita cu opt luni, Pantis urmand sa execute doi ani si opt luni.

In cazul lui Dinu Patriciu, instanta a constatat incetarea procesului penal, ca urmare a decesului acestuia, noteaza Mediafax.

In urma cu trei ore, acesta posta pe pagina sa de Facebook ca "astazi, la ora 16.00", va fi invitatul Alinei Petrescu la Antena 3, la emisiunea „Esential”.Unii comentatori au mentionat la aceasta postare ca "am impresia ca va fi alt invitat" sau "a se inlocui astazi cu peste 2 ani si 8 luni", facand referire probabil la condamnarea la inchisoare de 2 ani si 4 luni.  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 24 Ianuarie 2020, 14:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter