COMPANII, CARIERE

Gabriela Vila este noul director general al ADAMA Agricultural Solutions România

26 ianuarie 2021, ora 18:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
adama.jpg
Gabriela Vila va conduce operațiunile ADAMA Agricultural Solutions în România și Republica Moldova. Având o experiență de peste 20 de ani în sectorul agri-business, Gabriela Vila a ocupat anterior poziția de director național de vânzări în cadrul companiei.

Gabriela Vila este de peste 5 ani parte din echipa ADAMA România, anterior ocupând poziții de conducere sau coordonare în cadrul altor companii importante din sectorul agri-business.

Este absolventă a unui program MBA al Open University din Marea Britanie și a Academiei de Științe Economice din București, având o diplomă în Economie și Afaceri Internaționale. Se consideră a fi un lider care pune preț pe integritate și pe o puternică etică a muncii.

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protecția plantelor. Cu un portofoliu diversificat, echipa Adama formată din peste 7.000 de angajati ajunge la fermierii din peste 100 de țări, furnizând soluții pentru controlul buruienilor, dăunătorilor și bolilor și pentru creșterea recoltelor.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter