- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Garrigues creeaza un departament de restructurare si insolventa

18 Sep, 13:06 • Redactia DailyBusiness
Casa spaniola de avocatura Garrigues creeaza un departament de restructurare si insolventa si numeste noi parteneri, a anuntat vineri compania.
Garrigues creeaza un departament de restructurare si insolventa

Noul departament va fi condus de Antonio Fernandez, expert in restructurarea afacerilor si in insolventa.

Importanta crescanda a tranzactiilor de refinantare a afacerilor si a situatiilor de insolventa in climatul actual a determinat Garrigues sa creeze un departament de restructurare si insolventa, care ofera consultanta juridica integrala cu privire la acest tip de tranzactii, se arata in comunicatul companiei.

Miscarea are loc dupa ce si alte case mari de avocatura locale si-au creat departamente sau firme separate specializate in insolventa.

Noi parteneri

Garrigues a numit noii parteneri responsabili de departamentele
corporativ/comercial, impozite, litigii si legislatie maritima. Javier Ybanez si Ernesto Jimenez vor ocupa pozitiile eliberate de Fernando Vives si Ricardo Gomez-Barreda. Acestia activeaza , de la 1 septembrie, ca partener-manageri.

Departamentul Litigii va fi condus de Carlos de los Santos, in urma pensionarii lui Miguel Moscardo.

Ultima numire este Manuel Torres, care va fi la conducerea departamentului de Legislatie Maritima, urmandu-l pe Manuel Gonzalez, care, de asemenea, a iesit la pensie. Pe langa aceste numiri, Antonio Fernandez a primit titlul de partener responsabil cu recent creatul departament de restructurare si insolventa.