COMPANII, CARIERE

Ikea a inceput angajarile pentru al doilea magazin din Romania. Ofera 350 de locuri de munca

04 iunie 2018, ora 15:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Pallady IKEA.JPG
Ca parte a pregătirilor pentru deschiderea viitorului magazin IKEA Pallady, IKEA South-East Europe anunță astăzi începerea recrutării angajaților și angajatelor pentru cel de-al doilea magazin din București, care va fi deschis pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57.

Peste 350 de angajați sunt așteptați să se alăture IKEA România pe diferite posturi disponibile în: vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților.

Selectarea angajaților se face în modalitatea obișnuită pentru compania IKEA. După examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor urma interviuri telefonice și interviuri față-în-față.

Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost recrutată din februarie 2018 și respectă principiile egalității de gen, cu 50% femei și 50% bărbați în poziții de conducere, iar echipa de middle management este formată în același mod.În plus, mulți angajati de la magazinul IKEA Băneasa au acceptat oportunitatea de a fi avansați în funcție sau de a prelua funcții similare în echipa noului magazin, aflat mai aproape de casele lor.

IKEA oferă, de asemenea beneficii precum abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță, concediu de odihnă suplimentar și altele.

În plus, prin programul One IKEA Bonus, toți angajatii primesc un bonus de performanță, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensați cei care au o vechime mai mare de cinci ani la IKEA, cu o contribuție anuală la planurile lor individuale de pensii.

Situat în partea de est a Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, IKEA Pallady este al doilea magazin IKEA din România. Acesta ar putea fi deschis la sfârșitul verii 2018, ca urmare a unei investiții de peste 80 de milioane de euro - valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 26 Mai 2022, 06:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter