COMPANII, FINANTE-BANCI

NESsT si UniCredit acorda granturi de 50.000 euro pentru dezvoltarea afacerilor sociale

02 mai 2018, ora 13:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Anca Ungureanu si Marco Cravario, UniCredit Bank
Anca Ungureanu si Marco Cravario, UniCredit Bank
Fundația NESsT România lansează, în parteneriat cu Fundația UniCredit, UniCredit Bank și UniCredit Business Integrated Solutions, competiţia „Puterea afacerilor sociale – Program strategic de susținere financiară și de consolidare a capacităților pentru afaceri sociale cu impact sporit în România".

În acest program se pot înscrie până pe 8 iunie 2018 întreprinderi și afaceri sociale, înființate și conduse de ONG-uri (asociații, fundații), cooperative sau diferite tipuri de entități comerciale (PFA, SRL, II) care urmăresc rezolvarea unei probleme sociale.

Prin acest program, NESsT și UniCredit vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creează locuri de muncă și / sau oportunități reale de generare de venituri sau oferă servicii de plasare pe piața muncii pentru grupuri defavorizate.

În cadrul competiției, trei afaceri sociale pot câștiga granturi în valoare de 15.000 euro fiecare și servicii de consultanță de business pentru un an de zile. Câștigătorii vor avea șansa de a obține un premiu suplimentar în valoare de 5.000 euro - oferit de Fundația UniCredit sub iniţiativa „Your Choice, Your Project" afacerii sociale care primește cel mai mare număr de voturi din partea angajaților Grupului UniCredit.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 18:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter