COMPANII, CARIERE

Nou director în fruntea Fornetti România

27 mai 2019, ora 10:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Szasz Jozsef.jpg
Începând cu luna martie a acestui an, Fornetti România are un nou director general. Poziția este ocupată, de la data de 15 martie 2019, de către domnul Szász József.

Szász József sa are o experiență de peste 20 de ani în industria alimentară, răspunzând de organizații cu mai multe fabrici și până la 1200 de angajați, în firme precum FrieslandCampina, AirLiquide și Intersnack.

Szász József s-a născut la Tîrgu Mureş în 1971. A absolvit secția de Roboți Industriali din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara.

Ulterior şi-a continuat studiile în cadrul Universităţii Szeged, Institutul de Industrie Alimentară, Facultatea de Inginerie, obținând diploma de inginer specialist în industria laptelui, după care la institutul APICS - The Association for Operations Management – din Statele Unite, unde a obţinut calificarea CPIM.La finele lunii mai 2019, Cristian Andrei părăseşte funcţia de director general al Fornetti România. Andrei s-a alăturat companiei în ianuarie 2017, ca director de operațiuni, și mai apoi ca director general, un an mai târziu.

Structura managerială Fornetti România nu a suferit alte modificări.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 02:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter