COMPANII

Ovidiu Tender a bagat uzina Vulcan in insolventa

22 mai 2013, ora 11:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tender.jpg
Tribunalul Bucuresti a admis marti cererea companiei Vulcan Bucuresti de intrare in insolventa, dupa ce mai multe firme solicitasera acelasi lucru in instanta in ultimii ani.

Procedura de insolventa a Vulcan va fi administrata de consortiul format din Euro Insol SPRL si PriceWaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL, potrivit informatiilor de pe site-ul Tribunalului Bucuresti.

Vulcan si-a cerut insolventa din cauza unor datorii de 37 milioane euro, pe care nu le putea acoperi, potrivit lui Remus Borza, seful Euro Insol, citat de Mediafax.

Vulcan SA este un producator roman de cazane pentru centrale electrice, echipamente industriale si unitati de pompare.Compania produce pachete complete de cazan, cum ar fi cazane industriale, cazane cu pat fluidizat, biomasa, cazane pentru incinerarea deseurilor si cazane recuperatoare, cat si parti de cazane, precum pereti membrana.

Potrivit celor mai recente date financiare, Vulcan a inregistrat in 2011 pierderi de 30 de milioane de lei si datorii de 140 de milioane de lei.

In ciuda problemelor de pe plan local, omul de afaceri Ovidiu Tender isi extinde puternic operatiunile din pietele internationale.

La finele anului trecut, grupul Tender a initiat doua proiecte in Cuba pentru fabricarea de pompe pentru industria petroliera, printr-un parteneriat intre Vulcan si o companie locala, care vor fi livrate in statele din America Latina, inclusiv Venezuela, si pentru productia Vidatox, medicament de tratare a cancerului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter