- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

A început bătaia pe chirii! Locul în care oamenii îşi trimit CV-urile şi prezintă motive pentru ca ei să fie aleși de proprietar

22 Jul, 09:50 • Bumbeneci Diana
Chiriașii luptă din greu pentru a obține apartamentul mult dorit, motiv pentru care apar situații care mai de care. Spre exemplu, într-un loc în care conviețuiesc mulți români, oamenii depun CV-uri pentru a convinge proprietarii că merită locuința respectivă.
A început bătaia pe chirii! Locul în care oamenii îşi trimit CV-urile şi prezintă motive pentru ca ei să fie aleși de proprietar

Chiriașii depun CV-uri pentru a fi aleși de proprietari! Bătaia pe apartamente a devenit atât de mare încât ai şanse să ocupi un loc de student la o renumită universitate din Anglia decât să-ţi închiriezi apartament la Londra, anunță Alephnews.

Chiriașii depun și CV-uri pentru a fi aleși de proprietari

Din acest motiv, se caută tot mai multe soluții. 80 de clienţi pe un singur apartament, chiriaşii au ajuns să scrie scrisori de dragoste proprietarilor. Chiriaşii îşi trimit şi CV-urile şi scriu eseuri în care dau motive pentru ca ei să fie aleşi pentru anii următori.

Vezi și: Uluitor! La doar 8 ani, o fetiță a primit 800.000 de dolari ca despăgubire de la un fast-food. Care a fost motivul pentru care a primit mica avere

CV pentru chirie
CV pentru chirie

Din cauza competiţiei, 80 de clienţi pe un singur apartament, chiriaşii au ajuns să scrie scrisori de dragoste proprietarilor. De la a scrie despre ce li se pare fantastic la apartamente şi la zonă, chiriaşii îşi trimit şi CV-urile şi scriu eseuri în care dau motive pentru ca ei să fie aleşi.

Unele motive sunt chiar ieșite din comun, spune un proprietar de apartamente care a spus că odată, un chiriaş i-a scris că el poate să alerge 15 kilometri în doar 15 minute, informație care în mod normal nu ar avea de ce să convingă un proprietar să aleagă chiriașul potrivit.

Ai mai putea citi și: Reprezentanții Castelului Cantacuzino au dat alerta cu privire la o nouă autostradă. „Va șterge orașul Bușteni de pe hartă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult