- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cât costă o masă la restaurant în Grecia. Cum au evoluat prețurile față de anul trecut

06 Jun, 16:17 • Stefan Simion
Grecia este una dintre destinațiile preferate de români în vacanțe. Una dintre preocupările românilor aflați în vacanță în Elada este aceea de a găsi restaurante în care să se mănânce bine și cu bani puțini.
Cât costă o masă la restaurant în Grecia. Cum au evoluat prețurile față de anul trecut

Cât costă o masă la restaurant în Grecia. Cei care au ajuns deja în Grecia, anul acesta, au dezvăluit, pe rețelele sociale, prețurile pe care le-au plătit la restaurantele pe care le-au frecventat.

Un român care a petrecut cu familia și prietenii în Limenas a primit o notă de plată de 145 de euro pentru opt persoane.

Bună grup, niște prețuri la o cină pentru 8 persoane în Limenas. Frumos, se vorbește românește, înghețată la final pentru fiecare din partea casei„, a scris un român pe Forum Thassos, atașand, de asemenea, nota de plată.

restaurant în Grecia

Cât costă o masă la restaurant în Grecia

Părerile comentatorilor au fost împărțite. În timp ce unora li s-au părut mai mult decât acceptabile prețurile, altora li s-au părut prea mari. O surpriză plăcută petru cei care au văzut nota de plată a fost faptul că prețurile sunt cam la același nivel ca anul trecut sau au suferit o creștere abia sesizabilă.

Oricum mai ieftin decât la Mamaia sau pe litoralul românesc”

„8 persoane consumație de 92 ron per persoană. Vi se pare scump, stați acasă”

Citeste si Rutele cele mai avantajoase pentru românii care vor să ajungă în Grecia cu mașina. De unde este bine să alimentezi

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult