- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ferme de legume și de animale, scoase la vânzare în Bulgaria. Unele se vând la prețuri derizorii

10 May, 10:00 • Andrei Alina
Sere, ferme de vaci, depozite, instalații pentru procesarea laptelui și congelarea fructelor, dar și a legumelor au fost scoase la vânzare de executorii judecătorești în Bulgaria.
Ferme de legume și de animale, scoase la vânzare în Bulgaria. Unele se vând la prețuri derizorii

În lista de ferme scoase la licitație de executori judecătorești din Bulgaria se regăsește o jumătate de fermă de suine, cu o suprafață construită de 396 mp și o suprafață totala construită cu boxele de animale de 970 mp, împreună cu un teren pe proprietatea de 4.164 mp. Ferma de porcine se află în ținutul satului Kramolin, municipiul Sevlievo, în regiunea Gabrovo, iar prețul este de 19.500 de leva, echivalentul a 9.978 euro, scrie AGROINTEL.RO. 

Citește și: Tot mai multe ferme sunt desființate. Din 2005 până în 2020 s-a înregistrat o scădere majoră în UE

Se organizează licitație și pentru o fabrică de procesare a laptelui și de producție de brânză. Afacerea este localizată se află în satul Koriten, municipiul Krushari, regiunea Dobrici. Prețul de pornire este de 157.392,00 de leva, adică 80.542 de euro.

O altă afacere agricolă scoasă la licitație în Bulgaria este reprezentată de un complex de creștere a ovinelor. Acesta include două clădiri agricole construite pe proprietate, care se vând la un preț inițial de licitație de 167.327,68 de leva, echivalentul a 85.626 euro, în satul Opanec, regiunea Dobrici. Proprietatea are o suprafață totală de 8.183 de metri pătrați, iar cele două clădiri au drept nedeterminat și fără redevență pentru echiparea cu panouri fotovoltaice.

Citește și: Fermele care produc lapte în România, în pericol. Decizia luată de supermarketuri: „Lucrul ăsta este total nesănătos”

Pentru 505.440 leva, adică 258.648 euro, puteți achiziționa o fermă agricolă cu o suprafață de 2.185 mp, situată în satul Plachidol, regiunea Dobrici. Afacerea include și o bază frigorifică de 443,60 mp echipată pentru prelucrarea, congelarea și depozitarea fructelor și legumelor.