- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Mc Donald’s, schimbări majore în 2023. Reprezentanții au declarat: „vom căuta idei noi și inovații de care ar putea beneficia echipele și clienții restaurantului din întreaga lume”

03 Feb, 10:25 • Stefan Simion
Mc Donald’s ia clienții prin surprindere cu noile schimbări! Un restaurant din Texas a devenit automatizat complet. Reprezentanții au declarat că vor să implementeze modificările în toată lumea.
Mc Donald’s, schimbări majore în 2023. Reprezentanții au declarat: vom căuta idei noi și inovații de care ar putea beneficia echipele și clienții restaurantului din întreaga lume”

Reprezentanții Mc Donald’s nu pierd timpul! Aceștia au lucrat o lungă perioadă la un plan de automatizare ce poate fi aplicat la nivelul restaurantelor, iar astfel, primul s-a deschis chiar în Texas, conform Profit.ro. Ideile identificate și puse ulterior în aplicare sunt considerate un punct de reper relevant pentru „viitorul restaurantelor”. Clienții care au avut această experiență sunt mulțumiți!

Cum se vor schimba restaurantele Mc Donald’s

Restaurantele Mc Donald’s vor suferi modificări majore. Acestea vor fi automatizate complet, sau mai bine spus, vor funcționa printr-o tehnologie de înaltă calitate. Cu ajutorul planului bine pus la punct de către reprezentanți, clienții nu vor mai avea contact cu angajații nici pentru a solicita comanda, nici pentru ridicare.

Tehnologia implementată se va ocupa de preluarea solicitărilor consumatorilor și de servirea acestora, iar astfel, nu va mai exista interacțiune de niciun fel cu personalul uman. Clienții acestui restaurant au fost curioși de experiență și nu au ezitat să împărtășească totul în social media. Unul dintre consumatori a filmat întreaga vizită la acest Mc Donald’s și a postat totul pe TikTok.

MC Donald
MC Donald

Citește și: Cel mai scump pai din lume costă 2000 de dolari. Care este vechimea acestuia și cum a rezistat atâta timp

Reacțiile internauților la automatizarea restaurantelor

Părerile au fost împărțite. Multe persoane s-au bucurat de faptul că, odată cu această automatizare, comenzile nu vor mai fi greșite. Acestea au anticipat că timpul de așteptare nu va mai fi unul atât de mare și că nu se vor mai confrunta de fiecare dată cu atitudinea angajaților. Pe de altă parte, mulți oameni s-au îngrijorat odată cu aflarea acestei informații. Aceștia s-au gândit la faptul că mulți angajați vor fi dați afară și vor rămâne fără un loc de muncă stabil, înlocuiți fiind de „tehnologie”.

Purtătorii de cuvânt Mc Donald’s au luat atitudine și au declarat că acesta este un concept pilot. Restaurantul din Texas nu este complet automatizat, iar numărul de angajați al acestuia este unul obișnuit. În momentul de față, acesta este un concept unic, însă este un punct de reper important pentru modificările care ar putea apărea la nivelul tuturor localurilor de tip fast-food. Reprezentanții Mc Donald’s au declarat că vor căuta în continuare „idei noi și inovații de care ar putea beneficia echipele și clienții restaurantului din întreaga lume”.

Cum arată restaurantul din Texas

Restaurantul Mc Donald’s din Texas are în jurul acestuia ecrane tactile de mari dimensiuni. Oamenii trebuie să le folosească pentru a plasa comanda, care este pregătită ulterior de angajații din bucătărie, însă totul fără interacțiune. Consumatorii își pot ridica mâncarea de la una dintre casele disponibile, însă nu vor putea mânca în interior. În restaurant nu vor fi mese și scaune disponibile, așadar, clienții trebuie să ia mâncarea la pachet. Nici la drive-thru nu va exista contact cu personalul uman. Comenzile vor fi așezate pe o bandă transparentă, ajungând astfel la client.

Te-ar putea interesa și: Scumpiri șocante la McDonald’s! Prețul incredibil la care va ajunge un McPuișor

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult