- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Allianz-Tiriac Pensii: Sanctiunile CSSPP nu afecteaza interesele participantilor

12 Mar, 17:14 • Redactia DailyBusiness
Niciuna dintre micile erori sau nereguli operationale sau de procedura observate de CSSPP nu sunt de natura sa afecteze cele mai bune interese ale participantilor fondurilor de pensii private pe care le administram, a declarat joi Crinu Andanut (foto), directorul general al Allianz-Tiriac Pensii Private.
Allianz-Tiriac Pensii: Sanctiunile CSSPP nu afecteaza interesele participantilor

Replica Allianz-Tiriac vine dupe ce Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a anuntat ca a sanctionat cu avertisment scris compania Alliaz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private si pe directorului general, in timp ce directorul financiar a fost sanctionat cu amenda contraventionala, pentru deficiente in evidenta contabila si in raportarile catre CSSPP.

Compania Allianz-Tiriac Pensii Private isi insuseste observatiile facute de CSSPP si concretizate in avertismentele comunicate astazi (joi – n.r.), se arata in comunicat.

„Sanctiunile au fost acordate in baza unor prevederi ambigue din legislatie, care necesita si se afla oricum in faza de clarificare si imbunatatire”, a precizat Crinu Andanut.