- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Dragos Calin a fost numit director national de vanzari al Groupama Asigurari

14 Dec, 15:03 • Redactia DailyBusiness
Groupama Asigurari l-a numit pe Dragos Calin (foto) in functia de director national de vanzari pentru administrarea retelei de distributie a companiei la nivel national, a anuntat, luni, compania.
Dragos Calin a fost numit director national de vanzari al Groupama Asigurari

Din ianuarie 2010, Dragos va coordona activitatea de vanzari si va fi responsabil de implementarea politicii comerciale la nivelul intregii companii, subordonandu-se direct lui Denis Rousset, director general al Groupama Asigurari.

Dragos Calin, in varsta de 43 de ani, detine o experienta profesionala de 12 ani in domeniul asigurarilor.

Anterior, a detinut functia de director comercial in cadrul Generali Asigurari timp de 5 ani, unde a fost raspunzator de dezvoltarea fortei de vanzari si a strategiei de distributie prin canale multiple, de relatia cu brokerii si de activitatea de marketing.

Cariera sa in asigurari a debutat in 1997, in cadrul echipei Nederlanden Asigurari de Viata, unde a avut diferite responsabilitati legate de managementul retelei de vanzari a companiei.

Dragos Calin a urmat cursuri de specializare in domenii precum managementul vanzarilor, piete de capital si cresterea performantei organizationale. Este absolvent al Facultatii de Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Nascuta din fuziunea Asiban si BT Asigurari Transilvania si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia, Groupama Asigurari are o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru.

Groupama Asigurari ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.