FINANTE-BANCI, BURSE

ING Bank lanseaza fonduri mutuale internationale pentru clientii de retail

12 noiembrie 2012, ora 17:17, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bani-gramada-mare.jpg
ING Bank isi completeaza oferta de retail banking cu noi produse de investitii care valorifica oportunitatile actuale la nivel global. Astfel, orice client al bancii poate investi pe pietele internationale prin intermediul fondurilor mutuale destinate investitorilor individuali.

In prima faza, va fi un proiect pilot, pentru Bucuresti, iar ulterior va fi extins la nivelul intregii tari.

Inregistrate si reglementate in Luxembourg, fondurile mutuale administrate de ING Investment Management aduc clientilor ING Bank o gama larga de posibilitati de investitie. Oferta cuprinde 10 fonduri mutuale distincte prin intermediul carora clientii pot investi in piata locala sau din regiune (Romanian Bond, Romanian Equity sau Emerging Europe), pe piete regionale (Statele Unite prin US High Dividend, zona Euro prin Euro High Dividend), Asia prin Greater China sau in pietele financiare globale (Global Opportunities, Emerging Market Debt).

Fiind bazate pe o varietate de instrumente financiare (actiuni, instrumente cu venit fix etc.), denominate in cele mai de interes valute (lei, euro si dolari), fondurile mutuale reprezinta o alternativa de investitie (pe termen lung) la produsele de economisire.De asemenea, fondurile mutuale presupun o investitie redusa (2.000 de unitati monetare, lei, euro sau dolar), costuri reduse (se percepe doar un comision de subscriere), iar potentialul castig este adus de investitii in piete financiare mature si lichide. In plus, aceste produse sunt adaptate apetitului de risc al clientului, de la cel mai conservator pana la cel mai riscant.

äOdata cu introducerea fondurilor mutuale in oferta - un produs pur de retail, deschidem de fapt accesul tuturor clientilor nostri la pietele internationale si la oportunitatile acestoraö, a declarat Maria Cristina Matei, head of ING Retail Banking.

Prezenta in Romania din 1994, ING Bank are peste 200 unitati bancare pentru companii si persoane fizice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 13:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter