FINANTE-BANCI

Moneycorp deschide sucursala in Romania

19 iulie 2016, ora 17:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Johan_Gabriels_CEO_Moneycorp Romania_2.jpg
Compania specializata in plati internationale si schimburi valutare, Moneycorp, a anuntat deschiderea sucursalei in Romania.

Moneycorp a inceput sa furnizeze servicii de plati si schimburi valutare din 1979 dintr-o singura locatie de birouri din centrul Londrei.

Grupul are peste 760 de angajati si a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzactii in 90 de valute in numele clientilor sai in anul 2015.

Moneycorp isi continua expansiunea internationala, in 2016 deschizand Moneycorp Romania. Sucursala locala isi are sediul in Victoria Center, Bucuresti, unde detine o echipa dedicata de vanzari si suport pe vanzari, cu experienta semnificativa in tranzactionarea pe piata valutara si specializata in relatia cu clientii.Johan Gabriëls – CEO Moneycorp Romania „Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piata. Ne adresam in special companiilor locale mari si intreprinderilor mici si mijlocii, pentru care obtinerea unor cotatii si servicii personalizte competitive de la bancile cu care interactioneaza este dificila.”

Moneycorp este autorizata si reglementata de Financial Conduct Authority (FCA), iar sucursala din Romania este inregistrata la Banca Nationala a Romaniei. Pe parcursul lunii mai 2016, moneycorp a obtinut licenta bancara in Gibraltar, lucru care permite extinderea acesteia si pe piata europeana – element cheie in strategia sa de crestere internationala.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter