- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

OTP Bank Romania a lansat noi produse de creditare

18 Apr, 11:51 • Redactia DailyBusiness
OTP Bank Romania a lansat a doua noi produse de creditare - creditul de nevoi personale pentru pensionari si creditul pentru servicii medicale, au anuntat luni oficialii bancii.
OTP Bank Romania a lansat noi produse de creditare

Creditul de nevoi personale pentru pensionari

are rata de dobanda fixa pe toata durata creditului. Banca nu solicita avans si girant, oferind gratuit asigurarea de viata impotriva riscului de deces din orice cauza, pe intreaga durata de creditare.

De exemplu, pentru un credit de nevoi personale pentru pensionari in valoare de 42.000 lei pe 84 de luni, rata de dobanda fixa de 9,99% pe intreaga durata a creditului, comision lunar de administrare de 0,2% aplicat la soldul creditului, DAE 13,12%, valoarea totala platibila 62.527 lei.

De asemenea, OTP Bank nu percepe comision de analiza dosar sau comision de deschidere si administrare cont curent.

In ceea ce priveste cardul de pensii, comisionul este zero la retragerea banilor din cont de la orice bancomat OTP Bank din tara si 3 retrageri sunt gratuite in fiecare luna calendaristica de la bancomatul oricarei alte banci din Romania. Nu se percepe comision pentru emiterea cardului si administrarea acestuia.

Creditul pentru sanatate este dedicat persoanelor care au nevoie de resurse financiare pentru efectuarea unor tratamente medicale sau interventii chirurgicale. Creditul va fi disponibil prin intermediul clinicilor medicale partenere, atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara.

Suma maxima imprumutata este de 21.000 lei pe o perioada de cel mult 4 ani. Creditul este fara avans si fara girant si se acorda pe baza facturii emise de clinica medicala. Banca nu percepe comision de analiza si de rambursare anticipata.

OTP Bank Romania este subsidiara a grupului OTP Bank, prezent in Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Romania, Ucraina, Slovacia si Serbia.