- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Volksbank vrea sa atraga populatia prin noi pachete de produse si servicii

17 Mar, 11:52 • Redactia DailyBusiness
Volksbank Romania a anuntat joi ca a lansat un nou set de pachete de produse si servicii, care le permit clientilor persoane fizice sa faca economii de costuri la operatiunile curente.
Volksbank vrea sa atraga populatia prin noi pachete de produse si servicii

Aceste pachete includ mai multe produse si servicii bancare la un loc, avand tarife mult reduse fata de costul individual al fiecarui produs sau serviciu.

Noile pachete se adreseaza atat clientilor actuali ai Volksbank Romania, cat si clientilor noi.

Pachetele sunt impartite in doua categorii: universale (Util VBR, Confort VBR si Complet VBR), destinate oricarei persoane fizice care detine un cont curent deschis la banca, si de salarii (Optim VBR si Optim Plus VBR), destinate persoanelor fizice care isi incaseaza salariul prin intermediul unui cont curent deschis la Volskbank Romania, in baza unei conventii de virare salarii incheiate cu angajatorul.

Cel mai ieftin pachet, Util VBR, are un cost de 2,9 lei pe luna in primul an, ajungand la 2 lei pe luna din al treilea an.

Confort VBR are un tarif de 4,9 lei pe luna in primul an, in timp ce Complet VBR ajunge la 8,9 lei pe luna.

Pachetele include servicii gratuite, precum: operatiuni la ATM-urile (bancomate) din reteaua Volksbank Romania, serviciul de notificare prin SMS pentru toate tranzactiile cu cardul din 2011 si plata utilitatilor prin serviciul Direct Debit.

De asemenea, clientii au reduceri la produsele de finantare, comparativ cu tarifele standard, la comisioane si li se acorda o dobanda superioara pentru conturile curente (incepand cu 0,25%).

Volksbank International a inregistrat anul trecut o pierdere de 36 milioane de euro in Romania, a declarat la inceputul lunii martie Friedhelm Boschert, directorul general al bancii austriece.