- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A început Black Friday la Altex și Media Galaxy! Laptopurile, sistemele PC, monitoarele, dar şi vehiculele electrice vor avea reduceri de până la 40%

27 Oct, 20:04 • Gabriela Andreescu
Black Friday 2022 la Altex va începe pe 27 octombrie la ora 7:00, atât pe site cât și în aplicația Altex, și se va desfășura în 4 valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, ofertele variind în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor, fiind și cazuri în care reducerile vor fi mai mari.
A început Black Friday la Altex și Media Galaxy! Laptopurile, sistemele PC, monitoarele, dar şi vehiculele electrice vor  avea reduceri de până la 40%

Discounturile oferite de Altex cu ocazia Black Friday pot ajunge chiar şi până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj şi produse de curăţenie. Telefoanele, tabletele, smartwatch-urile vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari şi home confort, dar şi electrocanicele mici şi gama de beauty.

Vestea bună vine pentru pasionații de IT. Retailerul anunță că laptopurile, sistemele PC, monitoarele, produsele de gaming, dar şi vehiculele electrice vor avea preţurile reduse de până la 40%.

Pentru șoferi Altex anunță că produsele din gama auto electronică şi anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%.

Campania se desfăşoară pe parcursul a patru mari valuri, cu oferte valabile o săptămână. Retailerul le recomandă clienţilor să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday şi să îşi creeaze liste cu produse favorite.

În săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie, sunt reduceri la produse din aproape toate categoriile:

Din gama de telefoane, o afacere bună poate fi smartphone-ul SAMSUNG Galaxy A53 5G, 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Awesome Black, cu o preţul de 1.349 de lei, după o reducere de 275 de lei. Telefonul Motorola Moto G32, 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Rose-Gold costă în această săptămână 769,92 de lei, după o reducere de 23%.

Pentru iubitorii de laptopuri, Altex a pregătit oferte atractive:

ASUS VivoBook 15 X1500EA-BQ2337, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 15.6″ Full HD, 8GB, SSD 512GB, Intel Iris Xe, Free DOS, negru are un super preţ de 1799,93 lei, o reducere de 25 %. Acesta este un laptop recomandat pentru majoritatea activităţilor de rutină zilnică.

Ofertele Altex de Black Friday
Ofertele Altex de Black Friday

Celor care au nevoie de un televizor nou, Altex le propune QLED Smart HISENSE 43E7HQ, Ultra HD 4K, HDR 10+, 108cm, la un preț de 1.349,90 de lei, după o reducere de 150 de lei.

Întrebat de wall-street.ro dacă episodul de anul trecut în care ANPC a amendat retailerul s-ar putea repeta și anul acesta, Raul Filip a menționat că autoritatea nu a derulat controale în această perioadă și că „îi așteaptă”, iar reducerile care vor fi afișate de Altex fiind aplicate la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, așa cum procedează de obicei.

”S-a observat anul acesta un interes mai mare pe produsele eficiente din punct de vedere energetic. Amenințarea aceasta că, cumva, o să rămânem fără gaz, a influențat piața”, precizează Raul Filip.

Reprezentantul Altex a declarat sursei citate că se așteaptă ca actuala ediție de Black Friday a să depășească ediția de anul trecut, și a precizat că retailerul a adăugat în oferta sa și categorii noi precum mobilier, decorațiuni, componente auto, DYI, produse pentru copii sau băuturi.

Citește și: OPPO preia poziția a treia în segmentul smartphone-urilor în România

Aceasta ar urma să fie a patra ediție de „Black Friday” organizată de Altex anul acesta, care este în același timp și cea mai mare, retailerul derulând pe parcursul anului mai multe astfel de campanii.

Anul trecut, Black Friday la Altex s-a derulat între 28 octombrie și 24 noiembrie și a practicat reduceri de 50% la electrocasnice mari și produse home confort, 45% la telefoane tablete și wearables sau 50% la electrocasnice mici și îngrijire personală.

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult