- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Șocant! Ce au descoperit clienții magazinului LIDL printre rafturi. Totul a devenit viral

02 Nov, 11:51 • Cassano Sabrina
Ziua în amiza mare, cei care au mers la Lidl să își facă cumpărăturile au avut parte de o experiență neplăcută. Un șobolan se plimba printre rafturile magazinului.
Șocant! Ce au descoperit clienții magazinului LIDL printre rafturi. Totul a devenit viral

Ziua în amiza mare, cei care au mers la LIDl să își facă cumpărăturile au avut parte de o experiență neplăcută. Incidentul cu pricina a fost filmat și imediat a ajuns viral pe internet.

Șobolan printre rafturile de panficație

După câteva momente în care au privit cu groază, un client a început să filmeze, pentru a arăta tututor ce se petrece în magazin. Totul s-a petrecut într-un magazin Lidl aflat în Năsăud.

,,Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat scena șocantă.

Imediat imaginile cu pricina au ajuns și la inspectorii OPC, iar aceștia au declarat că vor merge imediat în control. De asemenea aceștia au mai precizat că nu este prima dată când se găsesc nereguli în magazinul cu pricina.

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a spus Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud.

În LIDL Titan un alt șobolan a fost surprins la raftul cu biscuiți

Din câte se pare incidente de genul au mai avut loc în magazinele LIDL, mai exact în cel aflat în zona Titan. Un șobolan se plimba printre raftul cu biscuiți.

Lidl Romania, ce îi dați să mănance, de e asa gras??”, „Să nu îl treziți”, „E oferta săptămânii la Lidl? La un pachet de biscuiți primești și un șoricel?”, „Lasă, băiete, biscuiții! Brânza nu-ți mai place?”, „Pe bune???”, au fost doar câteva din comentariile internauților care au văzut fotografiile cu animalul.

Citește și: Românii nu își permit coșul minim! O persoană singură ar trebui să se descurce cu 3250 de lei/lună. În România 85% dintre contractele de muncă sunt sub această sumă!

Citește și: Gigi Becali lasă fotbalul pentru agricultură! Patronul FCSB visează la investiții de 5 milioane de euro