- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție! Un cunoscut brand de dulciuri, retras de ANSVSA

23 Sep, 20:24 • Bumbeneci Diana
Un cunoscut brand de dulciuri, retras de ANSVSA din supermarketurile Auchan. Românii sunt rugați să aducă înapoi produsul și vor primi banii înapoi.
Atenție! Un cunoscut brand de dulciuri, retras de ANSVSA

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras din hypermarketurile Auchan un sortiment de dulciuri care provine de la un brand cunoscut în plan internațional. Acesta nu îndeplinea condițiile pentru vânzare.

ANSVSA retrage încă un produs de la raft

ANSVSA anunță că retrage un brand de dulciuri care face parte din portofoliul Nestle România. Produsul „KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs” a fost retras de pe rafturile hypermarketurilor Auchan România. Acesta nu avea etichetă în limba română. Instituția susține că produsul este sigur pentru consum, însă nu și pentru persoanele alergice la alune.

Vezi și: Când vi se recalculează pensiile. Anunț oficial pentru pensionari!

ANSVSA a retras Kit Kat de la raft
ANSVSA a retras Kit Kat de la raft

„Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, au declarat inspectorii ANSVSA, pe site-ul oficial.

Instituția de reglementare anunță că este afectat doar produsul având detaliile de mai jos.

Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs
Producător: Nestlé Bulgaria
Nr.lot: 30300457
Data expirării: 12/2023
Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj
kitkat ansvsa magazine auchan

Pentru a primi contravaloarea produsului (pastrand produsul achiziționat) clienții au opțiunea de a contacta direct Nestle România, 0800 863 785 de luni până vineri între orele 08:00 – 21:00 sau pe email la [email protected].

Vezi și: Premierul Ciolacu, despre împrumutul cu 158% dobândă! „Am supraviețuit! Nu vor crește nici prețurile, nici dobânzile”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult