- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Carne de urs vândută la automat. Cât costă o singură porție

03 Apr, 13:22 • Bumbeneci Diana
Ţara în care carnea de urs se vinde la automat. Cât costă o singură porţie.
Carne de urs vândută la automat. Cât costă o singură porție

Carnea de urs, vândută la automate. Locuitorii unei ţări o pot cumpăra acum carnea proaspătă din mai multe locuri accesibile tuturor, însă la prețuri destul de picante, anunță Antena3.

Carne de urs, vândută la automat

Carnea proaspătă de urs, vândută la automate, a înregistrat un succes uluitor, în Japonia. Locuitorii municipiului Akita pot achiziționa această delicatesă direct din prefectura oraşului, acolo unde se află acest automat de alimente.

Produsul se vinde la automat cu echivalentul a 16,5 dolari pentru o porție de 250 de grame. Aşadar, un kilogram de carne proaspătă de urs ajunge să coste 66 de dolari, echivalentul a 300,96 de lei.

Te mai poate interesa și: Cât vor plăti românii de Paște pentru carnea de miel cumpărată de la Carrefour, Lidl sau Kaufland

Carne de urs
Carne de urs

Produsul este foarte popular printre călătorii care așteaptă trenul în gara din orașul Semboku. Mai exact, firma care deține aceste automate a mai transmis în spațiul public că a început să primească cereri inclusiv pentru a livra carne de urs la Tokyo, aflat la 400 de kilometri. Carnea provine de la urși sălbatici împușcați în regiunea din nordul Japoniei și constă dintr-un amestec de carne slabă și grăsime.

Urșii sunt vânați de membrii unei asociații locale de vânătoare. Consumul de carne de urs este cel mai mare în nordul Japoniei, potrivit theguardian.com.

Ai mai putea citi: Specialiștii avertizează cu privire la carnea fabricată în laborator! „Dacă nu cumva produce niște dezechilibre în alimentația curentă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult