- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât mai câștigă un ajutor de bucătar în 2023. În mai multe orașe din România sunt locuri de muncă disponibile

10 May, 09:10 • Bumbeneci Diana
Un ajutor de bucătar câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Cât mai câștigă un ajutor de bucătar în 2023. În mai multe orașe din România sunt locuri de muncă disponibile

Un ajutor de bucătar câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună.  Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, explică faptul că acest job este o poziţie pentru o persoană pasionată de arta culinară, candidatul ideal având studii medii, cunoştinţe culinare de bază şi cunoştinţe despre norme şi aplicarea lor în folosirea şi stocarea ingredientelor şi a produselor alimentare.

Ce trebuie să facă un ajutor de bucătar pentru salariul său

Un angajat pe poziţia de ajutor de bucătar are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Vezi și: Inginer customer support, jobul cu un salariu de aproape 2.000 de euro pe lună. Cum poți obține aceste venituri

ajutor de bucătar. Sursă foto: pexels.com
ajutor de bucătar. Sursă foto: pexels.com

Rolul unui ajutor de bucătar este de a participa activ la prepararea meniurilor şi a preparatelor zilnice, la menţinerea ordinii şi curăţeniei în bucătărie, astfel încât toate exigenţele din domeniu să fie îndeplinite. Este o poziţie pentru o persoană pasionată de arta culinară, candidatul ideal având studii medii, cunoştinţe culinare de bază şi cunoştinţe despre norme şi aplicarea lor în folosirea şi stocarea ingredientelor şi a produselor alimentare.

Totodată, sunt apreciaţi candidaţii cu atenţie deosebită la detalii, capacitate bună de organizare, rapiditate în realizarea sarcinilor, rezistenţă fizică şi psihică. Cele mai multe poziţii deschise pe platformă pentru acest rol sunt în Constanţa, Cluj, Bucureşti, Braşov şi Iaşi, iar salariul net este cuprins în intervalul 500 – 700 euro pe lună, în medie“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, creşteri salariale corelate cu vechimea şi implicarea la locul de muncă, prime de sărbători şi decontarea transportului.

În prezent, 521 de posturi vacante pentru poziţia de ajutor de bucătar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Constanţa, Cluj, Bucureşti, Braşov, Iaşi.

Te mai poate interesa: Cât câștigă un îngrijitor de clădiri în 2023. Salariul său este destul de accesibil

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult