- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani ar trebui să scoți din buzunar ca să dormi o noapte într-o căruță, în Brașov

24 Jun, 17:44 • Cornel Ghimeșan
Mulți români care locuiesc în orașele mari simt nevoia ca din când în când să plece cât mai departe de haosul cotidian și îmbrățișează statul în locuri cât mai liniștite. Nu vor hoteluri sau cazări de lux, ci caută mai degrabă să petreacă timp în natură, eventual într-o căruță undeva la munte.
Câți bani ar trebui să scoți din buzunar ca să dormi o noapte într-o căruță, în Brașov

Câți bani ar trebui să scoți din buzunar ca să dormi o noapte într-o căruță, în Brașov. Căsuțele în copaci, cabanele, bungalourile au devenit tot mai căutate în ultimii ani, chiar dacă de multe ori au prețuri destul de mari. Tocmai pornind de la această preferință a românilor de a-și petrece timpul în natură, experimentând viața de la țară de odinioară, antreprenorii s-au gândit la un alt tip de cazare, și anume căruțele din lemn.

Cât costă o noapte de cazare într-o căruță din lemn

Cei care vor să trăiască o experiență inedită pot alege să se cazeze în natură, în județul Brașov, într-o astfel de căruță. Pe lângă peisajul sublim de care se pot bucura turiștii, aceștia au parte de un adevărat confort, în ciuda faptului că locația este destul de mică.

Citește și Ce sume au cheltuit românii pentru o noapte de cazare în Grecia. „Prețuri exorbitante pentru servicii proaste”

“În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta. Apoi e camera de zi în care se poate amenaja, se poate pune un pat matrimonial, o masă cu scăunele, mobilier minimalism”, a transmis Kelemen Janos pentru observatornews.ro.

O astfel de căruță de lemn se vinde la prețul de 12.000 de euro, iar de închiriat o noapte costă aproximativ 400 de lei. Prețul nu e mic deloc, însă mulți români fac sacrificii pentru a se bucura de o astfel de experiență. Căruțele de lemn sunt amenajate conform nevoilor oaspeților, cu paturi suprapuse, măsuțe cu scaune, spații de depozitare. Nu lipsește nici terasa cu un hamac, scaune sau șezlong pentru momentele petrecute în aer liber.

Citește și Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep, din Mamaia Nord

Aceste unități de cazare sunt perfecte chiar și pentru sezonul rece. „Alegem cel mai potrivit sistem, în funcţie de nevoile clientului. Cel mai simpu este să mergem pe încălzire electrică, calorifer/aerotermă/aer condiționat etc. dar o putem face și cu sistem webasto arzând combustibil lichid”, mai spune Kelemen Janos.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult