- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani primesc cei care fac parte din publicul „iUmor”. Suma pe care o oferă Antena 1 pentru 10 ore de aplauze

24 Mar, 16:27 • Cornel Ghimeșan
„iUmor” este una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni de divertisment din România. De-a lungul timpului, marea majoritate a românilor s-au întrebat care este salariul juraților acestei emisiuni, însă nimeni nu s-a gândit vreo dată cât câștigă persoanele din public.
Câți bani primesc cei care fac parte din publicul „iUmor”. Suma pe care o oferă Antena 1 pentru 10 ore de aplauze

Câți bani primesc cei care fac parte din publicul „iUmor”. Cei care vor să fac parte din publicul emisiunii „iUmor” trăiesc fiecare moment diferit față de telespectatori.

Citește și Vești bune pentru români! A crescut salariul minim pe economie cu 17,6% față de anul precedent

Câți bani primesc cei care fac parte din publicul „iUmor”

Aceștia au avantajul să vadă live ce se întâmplă pe scena show-ului TV și să observe reacțiile juraților la cald. Mai mult, aceștia pot opta pentru o anumită zi de filmări în funcție de programul pe care îl au.

De câteva zile, pe rețelele de socializare circulă un anunț potrivit căruia, „iUmor” caută persoane care apreciază umorul și au timp liber pentru a face parte din publicul spectator. Potrivit anunțului, figuranții pot veni la cele trei zile de filmări, și anume 26, 27 și 28 martie.

Mai mult, producătorii emisiunii au un criteriu la care țin foarte mult și anume vârsta. Astfel, sunt invitați să participe persoanele care au vârste cuprinse între 17 și 40 de ani.

„Dacă ai timp liber și îți place umorul, vino și distrează-te participând ca figurație (public spectator). Persoane între 17 și 40 de ani. Perioada filmărilor: 26, 27, 28 martie. Locație: București”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Cei care sunt interesați să facă parte din publicul „iUmor” trebuie să știe că filmările durează între 10 și 12 ore, iar pentru o singură zi de Antena 1 le oferă suma de 80 de lei.

Ce sursă de bani are Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Pe Doina Teodoru cu toții o știu de la America Express 2023, dar și de la alte câteva emisiuni din showbiz-ul românesc. Iată însă din ce face bani iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este una dintre cele mai apreciate actrițe din zilele noastre, asta datorită adevăratului talent. Iată în ce teatre o poți vedea și în ce filme a apărut, dar și din ce îți câștigă traiul.

Vedeta s-a născut în Galați și are 32 de ani. Iubita lui Cătălin Scărlătescu și-a dorit să fie actriță încă de mică, iar astăzi, Doina poate spune că și-a îndeplinit orice dorință pe care a avut-o.

A început să studieze liceul la profil real, matematică fizică, Doina a terminat la Liceul de Artă din Galați. În fiecare an, în cadrul unității de învățământ, se forma o grupă pentru cei care doreau să urmeze clasa de actorie. Doina a fost elevă în ultima clasă de acest fel, îndrumătorul său fiind Mircea Pânzaru.

Doina Teodoru a fost încă de mică plină de talent și nu a avut nevoie de cineva ca să conteste acest lucru. Aceasta a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie, în anul 2012, iar de atunci și-a început cariera de actriță.

Aceasta lucrează la Teatrul Mic și Teatrul de Comedie din București. Concurenta de la America Express are un succes incredibil la public datorită talentului său, pe care l-a demonstrat și la Antena 1, pe scena iUmor. În toți acești ani, Doina a jucat și în filme sau seriale televizate. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale se numără Happy Meal, Love Locker, Băieți de oraș, iar în anul 2019 a jucat în See You Soon.

În anul 2017 a devenit mai cunoscută publicului, după ce a câștigat iUmor, respectiv marele premiu de 20.000 de euro. Nu se știe ce salariu are Doina Teodoru în prezent, dar toți banii îi face din activitatea de la teatru și din spectacole. De partea cealaltă, chef Cătălin Scărlătescu a subliniat, în urmă cu câteva luni, că nu câștigă sub 1400 de dolari.

Acesta a participat la podcastul „La fileu”, moderat de Speak, unde a fost întrebat când a început să facă primii bani mai „serioși” din meseria care l-a consacrat.

Îndrăgitul chef a dezvăluit cu deschidere că încă de la începutul carierei sale, pe când avea doar 22 de ani, câștiga o sumă fabuloasă pentru vremea respectivă.

Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. (…) Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, spus Cătălin Scărlătescu.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult