- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te delectezi cu un kilogram de căpșuni pe timp de toamnă

27 Sep, 23:16 • Cornel Ghimeșan
Căpșunile sunt unele dintre cele mai delicioase fructe. Românii le adoră, iar dacă acum, pe timp de toamnă vor să se bucure de ele sunt nevoiți să scoată bani buni din buzunar. Iată cât costă un kilogram în toamna anului 2023.
Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te delectezi cu un kilogram de căpșuni pe timp de toamnă

Fără îndoială, căpșunile se numără printre fructele preferate ale multor români, care le consumă fie în forma lor naturală, fie le includ în diverse băuturi sau deserturi. Căpșunele de toamnă au deja apărut pe tarabe în piețe și supermarketuri, și prețul lor vă va surprinde cu siguranță. Un kilogram de căpșune costă acum!

Citește și: De ce să speli căpșunile în apă cu sare înainte de a le mânca. Trucul care te scapă de o mare problemă

Pe tarabele din piețe și supermarketuri, au apărut deja căpșunele de toamnă, atrăgând atenția multor persoane care le cumpără fără ezitare. Dacă doriți să achiziționați 500 de grame de căpșune de la un producător local, va trebui să scoateți din buzunar cel puțin 15 lei.

Producătorii locali își promovează recoltele pe rețelele de socializare, iar un producător din Buzău, de exemplu, le vinde la prețul de 15 lei pentru 500 de grame. Dacă facem un simplu calcul, pentru un kilogram de căpșune, un român trebuie să pregătească 30 de lei.

„Primele căpșune din recolta de toamnă, s-au copt. Avem disponibile câteva kg de căpșune, proaspete, culese zilnic, cu livrare in punct fix de întâlnire Buzău. Căpșune caserola 500g / 15 lei. Pentru comenzi puteți lăsa mesaj privat pe messenger!”, a scris comerciantul pe Facebook.

 În secțiunea de comentarii, utilizatorii online au exprimat dorința de a obține mai multe informații cu privire la procesul de comandă.

Cât costă un kilogram de căpșuni

Pentru cei care nu au acces la piețe locale, există opțiunea de a achiziționa căpșunile din supermarketuri. Cu toate acestea, în magazine, prețurile sunt puțin mai mari. De exemplu, o caserolă de căpșuni de 250 de grame costă 10,99 lei, în timp ce o altă caserolă de 500 de grame este vândută la prețul de 19,99 lei.

Mulți români aleg să facă cumpărături online. Pe o platformă cunoscută, o caserolă de 500 de grame de căpșune se vinde la prețul de 39,99 lei. Prin urmare, pentru un kilogram, românii ar trebui să aibă în vedere un cost de 79,98 lei.

Totuși, indiferent de locul din care decideți să achiziționați căpșunile, un aspect rămâne constant: aceste fructe sunt deosebit de delicioase. Dacă doriți să impresionați pe cei dragi, puteți opta pentru prepararea unui desert cu căpșuni, cum ar fi cheesecake-ul cu căpșuni.

Citește și: Iată câți bani bagi în buzunar dacă pleci în Spania la cules de căpșuni. Scorurile sunt mult peste România

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult