- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu câștigă un supply chain manager în România

20 Jun, 15:52 • Andrei Alina
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar mulți români aflați în cautarea unui nou loc de muncă se uită în principal și la acest aspect. De exemplu, salariul pentru un angajat pe poziţia de supply chain manager poate ajunge până la 2.000 de euro net pe lună.
Ce salariu câștigă un supply chain manager în România

Salariul pentru un angajat pe poziţia de supply chain manager variază între 1.800 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Citește și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

„România este o economie în dezvoltare, managementul lanţului de aprovizionare joacă un rol important în asigurarea unei funcţionări eficiente a afacerilor şi în satisfacerea cerinţelor clienţilor. Un supply chain manager este responsabil de coordonarea activităţilor de achiziţii, planificarea producţiei, aprovizionare, logistică internă, magazie şi livrare, customer service. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane cu studii superioare şi peste cinci ani de experienţă în funcţii de coordonare a lanţului de aprovizionare. Abilităţi puternice de comunicare, coordonare şi prioritizare fac parte din pachetul de soft skilluri pe care ar trebui să le deţină un supply chain manager.  Oferta de astfel de joburi este mare în Bucureşti, Oradea, Braşov şi Sibiu, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 1.800 – 2.200 euro”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs, citată de ZF.

Citește și: Ce salariu câștigă un inspector de daune în 2023. Jobul este la mare căutare în România

Pe lângă salariu, angajații primesc și tichete de masă, masă asigurată de companie, transport, cursuri, mentorat şi formare profesională.

În prezent, pe platforma BestJobs sunt disponibile 606 de posturi vacante pentru poziţia de supply chain manager. Dintre acestea, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Oradea, Braşov, Sibiu.