- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Conflict în familia Rothschild! Sir Evelyn a lăsat moștenire 600 de milioane de lire sterline soției sale

05 Dec, 18:08 • Cassano Sabrina
A inceput un adevărat conflict în famila Rothschild! Totul ar fi pornit de la averea pe care acesta a hotărât să o lase ăsaţi celei de-a treia soții, Lynn Foster, alias Lady de Rothschild, și nu copiilor.
Conflict în familia Rothschild! Sir Evelyn a lăsat moștenire 600 de milioane de lire sterline soției sale

A inceput un adevărat conflict în famila Rothschild! 600 de milioane de lire sterline. Aceasta este suma pe care antrepenorul i-ar fi lăsat-o soției sale.

Confict în familia Rothschild! Sir Evelyn a lăsat moștenire 600 de milioane de lire sterline soției sale

Antrepenorul a murit pe data 9 noiembrie la vârsta de 91 de ani. Conform Il Locale, moștenirea ar fi controlată chiar de soția lui și nu de copiii lui jessica, David și Anthony. De aici până la un adevărat scandal nu a fost decât un singur pas.

Cea care a organizat ceremonia de înmormântare a fost Lady Rothschild, care nu ar fi stat prea aproape de copiii ei, născuți dintr-o căsătorie anterioară. Copiii lui Sir Evelyn au fost în schimb puși deoparte. Fiica sa Jessica a hotărât să nu se mai alăture procesiunii care a urmat sicriul, de supărare.

Faptul că antrepenorul a decis să lase moșia lui Lynn Foster nu prea le-a picat așa de bine prietenilor antrepenorului și asta pentru că ei se tem ca soția acestuia să nu cumva să investească banii în străinătate.

Nu se știe exact, însă ce este sigur este faptul că ceremonia de înmormântare nu a fost deloc una cu fast, așa cum toată lumea se aștepta.

Sir Evelyn de Rothschild  murit la vârsta de 91 de ani. De Rothschild a fost căsătorit de trei ori: în 1966 cu modelul Jeannette Bishop; în 1973 lui Victoria Schott, fiica unui dezvoltator imobiliar din Florida cu care are trei copii; iar în 2000 cu avocata și femeia de afaceri, americana Lynn Forester.

Citește și : Consiliul JAI se va pronunța pe 8 decembrie asupra aderării României la Schengen! Și Bulgaria și Croația vor afla un rezultat

În 2002, a înființat Elephant Family, o organizație caritabilă de conservare, împreună cu Rajmata din Jaipur și Mark Shand, regretatul frate al Reginei Consort.

Doi ani mai târziu, el și Lynn au finanțat un orfelinat,Lady Lynn Joyful Home for Children, în Tamil Nadu, India.

”Primul meu loc de muncă a fost în spatele unei fântâni de sifon într-o farmacie, unde puteam să mănânc cât de multă ciocolată îmi plăcea”, a dezvăluit el odată.

Citește și : Seceta a făcut ravagii în România. MADR anunță peste 1,2 milioane de hectare afectate. Iată zonele cu mari probleme