- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Delia Matache oferă un Revelion de milioane! Prețul pentru a petrece noaptea dintre ani în localul artistei este 130 de euro

27 Dec, 21:58 • Bocioacă Bianca
Cei care vor să petreacă Revelionul în localul deținut de Delia Matache trebuie să știe că prețul este destul de piperat. Pe lângă lucrul acesta, mâncarea nu este inclusă în preț.
Delia Matache oferă un Revelion de milioane! Prețul pentru a petrece noaptea dintre ani în localul artistei este 130 de euro

Pe lângă cariera în muzică, Delia Matache se ocupă și de propria afacere. Vedeta are în Capitală un local, unde românii pot petrece în noaptea de Revelion. Prețul pentru intrare la party, dar și meniul cu băuturile care vor fi servite clienților, au fost postate pe rețelele de socializare.

Cei care vor să petreacă aici trecerea dintre ani, trebuie să plătească 130 de euro, adică aproximativ 650 de lei. Prețul este puțin mai ridicat decât în alte localuri, baruri sau restaurante. În general, ăn alte locuri, prețul oscilează între 400 și 500 de lei și conțin și un meniu cu mâncare. Delia Matache oferă inclus în preț doar băutura.

Citește și: Cât câștigă un artist în România? Faimoasa Delia cere și 15.000 de euro pentru un concert

Absolut toată lumea le adoră

Petrecerea de la localul „The Vintage” va începe la ora 21.00, iar atmosfera va fi animată de DeejayFly și MCJuju.

Meniul cu băuturile a fost publicat în mediul online și conține sucuri acidulate, bere și cocktailuri.

Citește și: Prețuri amețitoare pentru noaptea de Revelion! Cazările sunt ocupate 100% deși prețurile sunt mai mari decât în Austria

Delia Matache nu vrea copii

Artista a mărturisit că nu își dorește un copil, la fel cum vor majoritatea femeilor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia Matache, potrivit romaniatv.net.