- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Destinația de lux din România! Costul unei astfel de vacanțe poate ajunge la 130.000 de dolari

07 Mar, 15:05 • Constantin Cristina
Destinația de lux din România atinge costuri uimitoare. Bucovina a fost inclusă ca destinație într-un circuit internațional de lux organizat de TCS World Travel.
Destinația de lux din România! Costul unei astfel de vacanțe poate ajunge la 130.000 de dolari

Bucovina este destinația de lux din România care a fost inclusă într-un circuit internațional de lux organizat de TCS World Travel. Compania este denumită de operatorii de turism de lux și circulație, liderul mondial, notează ziare.com.

Programul de circuite pentru Bucovina, anunțat de TCS World Travel, este vizat pe lista destinațiilor care vor fi vizitate într-un circuit numit „Regate și culturi”. Proiectul este realizat alături de București și programat în perioada de vară, mai exact, 13 iunie – 2 iulie 2024.

Citește și: România montană, locul ideal pentru petrecerea minivacanței de 1 decembrie. Top destinații turistice perfecte pentru relaxare

Destinația de lux și costuri pe măsură

Achiziționarea unui bilet pentru circuitul „Regate și culturi” pentru o singură persoană va trebui să plătească o sumă în valoare de 129.950 de dolari. Această sumă includ expediții all-inclusive și acoperă orice fel de activitate, de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, mese, până la activități zilnice, băuturi, ghiduri de top, a anunțat monitorulsv.ro.

Odată ce visul devine realitate, acesta durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, cum ar fi: Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia). Transportul turiștilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR,cu doar 52 de locuri, iar în fiecare țară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice.

„O stea strălucitoare în Europa de Est, castelele pitorești ale României, mănăstirile pictate de renume mondial și capitala plină de cafenele sunt pline de farmec”, este prezentarea făcută de compania de turism.

destinația de lux
destinația de lux

Participanții se vor bucura în perioada 18-20 iunie, de un zbor cu avionul privat pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, apoi vizita mănăstirile monument din UNESCO din Bucovina, capodopere ale artei bizantine și vor savura produsele tradiționale din această zonă a țării.

Alte articole: Toamna petrecută în România! Află care sunt cele mai frumoase destinații turistice pe care le poți alege pentru acest sezon